Ιστορία Διάσημοι Πελάτες

1971: Το διεθνές jet set λατρεύει τη Μύκονο, περιπλανιέται στα σοκάκια της Χώρας και ανακαλύπτει ένα εστιατόριο που ξεχωρίζει για το σπιτικό φαγητό και τα εξαιρετικά υλικά που χρησιμοποιεί. Ο Μπάμπης στη σάλα και η Κατερίνα στην κουζίνα κάνουν το θαύμα τους και σύντομα το Catrin’s γίνεται place-to-be για το πλήθος των διασημοτήτων που σπεύδουν να γευθούν την πιο νόστιμη κουζίνα του νησιού.

H Mαρία Κάλλας αλλά και η Τζάκη Ωνάση, η Σοράγια, το διάσημο «σκαθάρι» Paul McCartney, η Claudia Cardinalle, οι Pink Floyd και ο πρόεδρος της FIAT Gianni Agnelli έχουν υπάρξει από τους πιο πιστούς πελάτες του Μπάμπη και της Κατερίνας ενώ αξέχαστο έχει μείνει και το γλέντι της Χριστίνας Ωνάση πάνω στα τραπέζια του Catrin’s.

Σχεδόν πέντε δεκαετίες μετά, ο Περικλής, γιος του Μπάμπη και της Κατερίνας, διατηρεί τη συνταγή της επιτυχίας αμετάβλητη. Αναλαμβάνει την κουζίνα και συνεχίζει να επιλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες. Ταυτόχρονα, όλες οι γενιές Γκριζιώτη είναι παρούσες στη λειτουργία και το service, προσδίδοντας στο εστιατόριο αυτό το μοναδικό δείγμα οικογενειακής αίσθησης και πολυτέλειας.

Και η παρέλαση των celebrities συνεχίζεται: καλλιτέχνες, σχεδιαστές ηθοποιοί, αθλητές, μοντέλα, φυσιογνωμίες του επιχειρηματικού κόσμου, λάτρεις του καλού φαγητού. Ανάμεσά τους οι Jean-Paul Gaultier, Valentino, Αγνή Μπάλτσα, Σάκης Ρουβάς, Beatriz Baross, Ηasslem και Russell Crowe φροντίζουν πάντα να κρατήσουν έγκαιρα τραπέζι στο Catrin’s...